كانديداي رياست جمهوري يازدهم با بیان اینکه برای حوزه دیپلماسی 5 محور جدی را در نظر گرفته ام، گفت:تحقق در انسجام داخلی اولین محور است ما باید بدانیم دولتی که در درون کشور خودش مورد قبول و تحسین مردم خود نباشد در پشت هیچ میز مذاکره ای و چه مقاومت و استقامت مورد توجه مردم دنیا قرار نخواهد گرفت.
بقیه ادامه مطلب...
در حمله تروریستی به کاروان های زائران ایرانی در منطقه هارونیه در 80 کیلومتری شمال شرق بغداد حداقل 60 نفر شهید و زخمی شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از مسئولان سازمان حج و زیارت و شرکت شمسا در عراق، یک عامل انفجاری خودروی بمب گذاری شده را در میان دو دستگاه اتوبوس حامل زائران ایرانی که از مرز خسروی عازم نجف بودند منفجر کرد.
اطلاعات اولیه از شهادت شانزده نفر و زخمی شدن چهل و چهار نفر دیگر در این حمله تروریستی حکایت دارد.
به گفته سرگرد غالب العطیه سخنگوی پلیس استان دیاله خودروی بمب گذاری شده اتوبوس های زائران ایرانی را در نزدیک شهر مقدادیه در استان دیاله هدف قرار داد.
گزارش های دریافتی حاکی است مجروحان برای درمان به بیمارستان بغدادیه منتقل شدند.
این دو دستگاه اتوبوس حامل کاروان زائران ایرانی بود که از طریق حج و زیارت برای زیارت عتبات عالیات به عراق اعزام شده است. یکی از اتوبوس ها حامل زائرانی بود که از استان همدان به عراق آمده بودند.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اینکه در جاهایی نقل شده با چاقو به اطرافیان قالیباف در یاسوج حمله شده شایعهای است که از اساس کذب محض است.

غلامعلی رضوانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج گفت: انسان گاهی اوقات شایعاتی میشنود که از شنیدن آن متعجب میشود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بهترین استقبال از نامزدهای انتخابات در کشور به نظر من و بسیاری از کارشناسان در این استان بوده است، افزود: متأسفم که برخی با شایعهسازی قصد تشویش اذهان را دارند.
این مسئول ارشد سیاسی امنیتی در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تنها شنیدهام بر اثر ازدحام جمعیت انگشتر یکی از حضار در مراسم به سر یکی از همراهان آقای قالیباف گیر کرده، افزود: به همه اعلام میکنم که شایعه حمله به اطرافیان قالیباف یک شایعه بیش نیست.
رضوانی با انتقاد از اینکه همراهان آقای قالیباف و برنامهریزان ستاد ایشان بدون هماهنگی ما در گلزار شهدای یاسوج حضور یافتهاند، افزود: نامزدهای محترم و مسئولان ستادها باید برای جلوگیری از هرگونه مشکلی حتما با فرمانداریها هماهنگی داشته باشند.
وی با تأکید دوباره که این شایعه حاصل دروغپردازی عدهای با نیات خاص بوده، تصریح کرد: کسی حق ندارد با شایعهسازی شعور بالای سیاسی مردم این استان و مهماننوازی آنرا زیر سؤال ببرد.
وی در پاسخ به این سؤال که در برخی سایتها ذکر شده حمله به خود قالیباف صورت گرفته، تصریح کرد: این دیگر از آن دروغهای شاخدار است.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار ضمن تبریک عید مبعث، مهمترین وظیفه امت اسلامی را در شرایط کنونی، هوشیاری و شناخت نقشه راه خود و همچنین نقشه دشمن دانستند و تأکید کردند: طراحی اصلی دشمن ایجاد اختلاف و درگیری میان مسلمانان است بنابراین ضروری ترین نیاز دنیای اسلام اتحاد و اتفاق، و همکاری و همدلی است.
ایشان با اشاره به مزاحمت ها و معارضه هایی که همواره در مقابل پیامبران الهی و دعوت به حق آنها وجود داشته است افزودند: این مخالفت ها و مقابله ها در برابر دعوت پیامبر اسلام (ص)، سنگین تر و همه جانبه تر بود و تا آخر عمر شریف آن حضرت به شکل های مختلف ادامه داشت.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه امروز نیز در مقابل ندای اسلام معارضه و دشمنی وجود دارد، خاطرنشان کردند: بعد از آنکه دعوت های غیرالهی اعم از دعوت مکاتب مارکسیسم و لیبرالیسم، نتوانستند سعادت بشریت را تأمین کنند، امروز دلها و نگاهها متوجه اسلام است، بنابراین دشمنی با اسلام به عنوان کانون اندیشه عدالتخواهی و کرامت انسان، سنگین است.
حضرت آیت الله خامنه ای، اهانت به پیامبر اسلام (ص) را نمونه ای از این دشمنی ها دانستند و افزودند: نمی توان باور کرد که اهانت به اسلام و اسلام ستیزی در دنیا، بدون طراحی سرویس های اطلاعاتی قدرتها و حمایت مالی آنها باشد.
ایشان با تأکید بر اینکه برخی رفتارها و اقدامات مسلمانان همچون جمودها و تحجرها، بهانه اسلام ستیزی را به قدرتهای سلطه گر می دهد، گفتند: مسلمانان باید دعوت به اسلام را با صراحت و شجاعت، و صداقت و عدالت انجام دهند تا دلها را به سوی خود جذب کند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسلمانان باید در مقابل دشمنی ها با پیام اسلام، بایستند همانگونه که پیامبر اسلام (ص) و همه مؤمنان به اسلام در طول تاریخ ایستادند.
حضرت آیت الله خامنه ای لزوم بصیرت امت اسلامی و شناخت نقشه راه مسلمانان و نقشه راه دشمن را بسیار ضروری خواندند و خاطرنشان کردند: نقشه اصلی دشمن ایجاد اختلاف میان مسلمانان و تحریک تعصب های مذاهب مختلف اسلامی علیه یکدیگر است تا توجه امت اسلامی از کانون اصلی دشمنی یعنی سرمایه داری فاسد و صهیونیسم غاصب و قسی القلب منحرف شود.
ایشان تأکید کردند: امت اسلامی اعم از ملتها، سیاستمداران و روشنفکران باید این نقشه راه دشمن را بشناسند تا بتوانند در مقابل آن تدبیر کنند و دچار عملکرد اشتباه نشوند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: قدرتهای سلطه گر می خواهند با ایجاد اختلاف میان مسلمانان، آنان را از مسائل اصلی خود و همچنین پیشرفت مورد نیاز، غافل کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: غربیها در گذشته، از طریق استعمار این هدف را دنبال می کردند و اکنون با ایجاد اختلاف میان مسلمانان به دنبال این هدف هستند.
ایشان تأکید کردند: البته غربیها با شعارهای طرفداری از حقوق بشر و حمایت از دموکراسی نخواهند توانست لکه ننگ استعمار را از دامان خود پاک کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی سخنان خود گفتند: با توجه به نقشه راه دشمن، مسلمانان باید با بصیرت و شناخت دشمن و نقشه های آن، نقشه راه خود را که همان اتحاد و اتفاق، و همکاری و همدلی است به درستی بشناسند.
در ابتدای این دیدار که رؤسای قوای مقننه و قضاییه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز حضور داشتند، آقای احمدی نژاد رئیس جمهور با تبریک سالروز مبعث پیامبر گرامی اسلام، نبی مکرم اسلام را گنجینه علم و اسرار خداوند متعال خواند و با اشاره به خصایل پیامبر گرامی اسلام افزود: رسالت اصلی حضرت محمد مصطفی(ص) هدایت بشر بود و در این مسیر متحمل سختی های زیادی شد.
وی افزود: هدف رسالت پیامبر عظیم الشان اسلام اتمام مکارم اخلاق، مخاطب پیام او همه بشریت و گستره ی رسالت او همه ی جهان برای کمال یافتن انسان بود.
رئیس جمهور، انقلاب عظیم ایران به رهبری امام را دعوت به راه پرافتخار و سعادت آفرین انبیاء الهی دانست و گفت: استقرار کامل توحید و عدالت در جهان براساس وعده حق خداوند با ظهور آخرین ذخیره الهی یعنی امام عصر (عج) محقق خواهد شد.
منبع :پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

به گزارش خبرنگار مهر، برای نقل و انتقالات و مهمانی دائم دانشجویان هزینهای گرفته نمیشود، اما برای مهمانی موقت درصدی را اضافه بر شهریه ثابت واحد مبدا دریافت میکند که میزان آن توسط معاونت دانشجویی به واحدها اعلام میشود؛ میزان این درصد اضافه بر شهریه برای سال جاری 10 درصد توسط معاونت دانشجویی در نظر گرفته شده است.
متقاضیان موارد خاص شامل دانشجوی دختر متاهل، فوت پدر و مادر و فوت یا طلاق شوهر در صورتی که بعد از ثبتنام اتفاق بیفتد، میتوانند متقاضی انتقال به استان البرز و تهران باشند.
همچنین نحوه انتقالی اعضای هیات علمی به اینگونه است که اگر فرد متقاضی، همسر و فرزند اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد باشد، در صورت کسب 90 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده، میتواند در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی مشمول این قاعده باشد.
برای مدیران سیاسی شامل معاون اول رییس جمهور، وزرا، سفرا و غیره و فرزندان این افراد و همسرانشان امکان این انتقال وجود دارد.
اگر این افراد نتوانند 90 درصد نمره را کسب کنند، باید در ابتدا دو ترم معدل بالاتر از 14 داشته باشند که در این صورت میتوانند به صورت مهمان دائم پذیرفته شوند.
بیماران خاصی که مشمول آیین نامه نقل و انتقالات دانشجویان میشوند، عبارتند از تالاسمیها، دیالیزیها، هموفیلیها، پیوند کلیه و MS و برخی از سرطانها که البته در کمیسیون پزشکی دانشگاه آزاد پا را فراتر از این گذاشتهایم و بیماران صعب العلاج را که شامل مبتلایان به تمام سرطانها میشود را نیز در این قاعده قرار دادهایم.
اگر بیماری در شهرستانی باشد که امکانات درمانی بیماریاش در آن شهرستان وجود نداشته است با بررسیهای کمیسیون پزشکی و با وجود مستندات این فرد در نزدیک ترین محلی که امکانات مورد نیاز برای درمان بیماریاش وجود داشته باشد، مشغول به تحصیل خواهد شد.
دانشجویانی که معدلشان در دو ترم بیشتر از 17 باشد مشمول مهمانی دائم و انتقال میشوند که این شامل کارشناسی ارشد نیز می شود.

وی با بیان اینکه، تغییر اساسی در اداره کشور لازم است ابراز کرد: این تغییر ابتدا باید در نوع نگاه و رویکردها باشد چرا که کشور در یک سیکل وسیعی قرار دارد.
قالیباف با بیان اینکه نباید زحمات گذشتگان را مورد هجمه قرار داد افزود: هر جا مسئولیتی تحویل گرفتم این عبارت را به کار نبردم که خرابه را به من تحویل دادند.
سفارت جمهوری اسلامی ایران با تکذیب ادعاهای نادرست برخی رسانههای ترکیه علیه اتباع جمهوری اسلامی ایران، از کلیه هموطنان ساکن ترکیه، دانشجویان و گردشگران تقاضا دارد از تردد و حضور در محل درگیریها و یا مناطقی که از سوی پلیس محدود شده است اجتناب نمایند.

وی به آیین نامه واگذاری این کودکان اشاره کرد و گفت: در این آیین نامه شرایط واگذاری کودکان به دختران مجرد با همکاری ارگانهای ذیربط مشخص و اعلام خواهد شد.
مدیر کل کودک و نوجوان سازمان بهزیستی تاکید کرد: عدم محکومیت جزائی موثر با رعایت مواد مقرر در قانون مجازات اسلامی، تمکن مالی، عدم حجر و اعتقاد به یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی، سلامت جسمی و روانی لازم، توانایی مالی و عملی برای نگهداری و تربیت کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی، نداشتن اعتیاد به مواد مخدر، روانگردانها و الکل، صلاحیت اخلاقی و عدم ابتلا به بیماریهای واگیر و صعبالعلاج نیز از جمله شروط واگذاری کودکان بیسرپرست و بد سرپرست است.
الوند گفت: زن و شوهری که 5 سال از تاریخ ازدواج آنها گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند، مشروط به اینکه حداقل یکی از آنها بیش از 30 سال سن داشته باشد، نیز می توانند کودکی را به فرزند خواندگی بپذیرند.
به گفته وی، 6 ماهه اول پس از واگذاری، مددکاران سازمان بهزیستی به طور دائم و با بازدید از منازل از شرایط کودکان آگاهی مییابند و پیگیر امورات کودک خواهند بود و پس از این مقطع زمانی، به صورت تلفنی شرایط کودک را دنبال خواهند کرد.
یک قالی ایرانی متعلق به قرن هفدهم در حراجی ساتبی در نیویورک به قیمت بیسابقه ۳۳ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار فروخته شده است.
این قالی که متعلق گالری هنری کورکوران در واشنگتن بود به همراه ۲۴ تخته فرش دیگر برای تامین هزینه های این موزه به حراج گذاشته شده بود.
پیش از این رکورد بالاترین قیمت فرش دستباف در اختیار یک قالی ایرانی بود که در بهار ۲۰۱۰ در حراجی کریستی لندن به بهای ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار فروخته شد.
کارشناسان بر این باورند که در قالی فروخته شده در حراجی ساتبی در نیمه نخست قرن هفدهم در کرمان بافته شده است.
این قالی که به خاطر طرح آن به "قالی برگ داسی کلارک" معروف است، در سال ۱۹۲۶ به وسیله ویلیام کلارک، سرمایهدار و سناتور آمریکایی به موزه کورکوران اهدا شده بود.
در ابتدا پیشبینی می شد این قالی به قیمت ۹ میلیون دلار به فروش برسد ولی جدال ده دقیقه ای چهار خریدار قیمت آن را افزایش داد.
هویت خریدار که به صورت تلفنی در حراجی شرکت کرده بود، افشا نشده است.
مدیر موزه کورکوران اعلام کرده است که از نتیجه حراجی به شدت مشعوف شده است.
این قالی آخرین بار در سال ۲۰۰۸ به نمایش گذاشته شده بود و در انبار موزه کورکوران نگهداری می شد.
ضارب شناسایی شده است و در مکان مصلی محل سخنرانی قالیباف تحت تعقیب ماموران می باشد.

بر اساس آخرین نظرسنجی که در دشتستان انجام گرفته بیش از 76 درصد مردم در انتخابات شرکت میکنند و 27.5 درصد رأیدهندگان به قالیباف رأی میدهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، 24 خرداد یک روز مهم و تأثیرگذار در ایران اسلامی است و برگزاری 2 انتخابات(یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا) از مهمترین رویدادهای امسال کشور است که در این روز انجام میشود.
مقام معظم رهبری با تدبیر و دوراندیشی امسال را به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردهاند و بدون تردید حضور باشکوه مردم در این انتخابات نماد حماسه سیاسی است.
دشتستان از بزرگترین شهرستانهای استان بوشهر و کشور است و همواره و بر اساس آمار 10 دوره گذشته ریاست جمهوری، میانگین آرای نامزد منتخب ریاست جمهوری در این شهرستان با اندک اختلافی در سراسر کشور نیز رخ میدهد.
در انتخابات امسال در دشتستان 207 صندوق برای جمعآوری آرای مردم در نظر گرفته شده و به فضل خدا شاهد حماسهای دیگر در انتخابات خواهیم بود.
خبرنگاران خبرگزاری فارس در دشتستان در یک نظرسنجی میدانی، نظر مردم این شهرستان برای نحوه حضور در انتخابات و میزان علاقمندی به هرکدام از 8 نامزد تأیید صلاحیت شده را جویا شدهاند. این نظرسنجی در جامعه آماری 1410 نفر و طی روزهای 12 تا 14 خرداد انجام گرفته که بر این اساس تعداد 1071 نفر معادل 76 درصد قطعاً در انتخابات شرکت میکنند.
در این نظرسنجی تعداد 253 نفر معادل 18 درصد قطعاً در انتخابات شرکت نمیکنند و تعداد 86 نفر معادل 6 درصد نیز هنوز تصمیمی برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات نگرفتهاند.
در این نظرسنجی از مجموع 1071 نفری که در انتخابات شرکت میکنند، تعداد 289 نفر معادل 27.5 درصد به قالیباف رأی میدهند و این نامزد در صدر نظرسنجیها قرار دارد.
در نظرسنجی فوق و از مجموع 1071 نفر رأیدهنده تعداد 200 نفر معادل 18.3 درصد به سعید جلیلی و تعداد 190 نفر معادل 17.7 درصد به حسن روحانی و 160 نفر معادل 14.9 درصد به علیاکبر ولایتی رأی میدهند.
در این نظرسنجی تعداد 100 نفر معادل 9.3 درصد به محسن رضایی و تعداد 93 نفر معادل 8.6 درصد به عارف رأی خواهند داد.
همچنین از مجموع 1071 نفر رأیدهنده، تعداد 30 نفر معادل 2.8 درصد به حداد عادل و تعداد 9 نفر معادل 9. درصد به غرضی رأی میدهند.
آمریکا ادعا کرده آنچه به زعم این کشور شبکهای از «شرکتهای صوری» ارائهکننده خدمات به مقامات ایرانی است را شناسایی و آنها را در لیست سیاه تحریمها قرار داده است.
بنا به گفته وزارت دارایی این آمریکا، ۳۷ شرکت تحریم شده مرتبط با «ستاد اجرایی فرمان امام» هستند.
مطابق ادعاها، 37 شرکت تحریم شده در زمینه وارد کردن پول از بنگاههای کسب و کار دولتی فعال بوده و همچنین به دور زدن تحریمهای وضع شده علیه ایران کمک میکنند. ادعا شده این شرکتها سالانه میلیاردها دلار درآمد برای رهبران ایران ایجاد میکند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت دارایی آمریکا در بیانیهای اعلام کرده دولت این کشور اعلام کرده EIKO و شرکتهای تابع آن که به نیابت از دولت ایران در بخشهای مختلف اقتصاد این کشور و در قسمتهای مختلف دنیا فعالیت میکنند، در فهرست تحریمها قرار داده است.
آمریکا، رژیم اسرائیل و تعدادی از متحدان آنها بارها ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه انرژی هستهایاش متهم کردهاند. آمریکا و متحدان اروپاییاش بر اساس این اتهامات بیاساس تحریمهایی را علیه جمهوری اسلامی اعمال کردهاند.
ایران ادعاها درباره برنامه انرژی هستهای خود را قویا رد کرده است و تاکید دارد که به عنوان یکی از امضا کنندگان متعهد پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی و یکی از اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق استفاده از فناوری اتمی برای اهداف صلحآمیز را دارد.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز با به عمل آوردن بازرسیهای متعدد سرزده از تاسیسات هستهای ایران تا کنون موفق نشده مدرکی دال بر انحراف برنامه انرژی هستهای جمهوری اسلامی به سوی دستیابی به سلاح هستهای، پیدا کند.



تیم ملی ایران در چارچوب رقابت های جام جهانی برزیل در شهر دوحه قطر توانست با تک گل قوچان نژاد، تیم ملی قطر را شکست دهد تا قدمی محکم برای نزدیک شدن به جام جهانی برزیل را بردارد.
نتیجه یک بر صفر همان نتیجه ای بود که محسن رضایی، برای برد ایران در مقابل قطر پیش بینی کرده بود.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای با تأکید بر اینکه هر رأی مردم، رأی به جمهوری اسلامی و اعتماد به ساز و کار انتخابات است، فرمودند: لازمه انتقاد در سخنان انتخاباتی سیاهنمایی نیست، نامزدها وعدههای نشدنی ندهند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع کمنظیر و پرشور سوگواران بیست و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی قدس سره الشریف که صبح امروز در حرم مطهر آن حضرت برگزار شد، باور حضرت امام به «خدا، مردم و خود» را زمینهساز پیروزی، تداوم و پیشرفت مقتدرانه انقلاب اسلامی خواندند و با بیان توصیههای مهم انتخاباتی خطاب به مردم و نامزدها افزودند: به یاری پروردگار ملت ایران ده روز دیگر حماسهای پرشور میآفریند و از آزمون بزرگ ۲۴ خرداد سرافراز و سربلند بیرون میآید.
حضرت آیتالله خامنهای قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۴۲ را، مقطع بسیار مهمی در تاریخ ایران خواندند و افزودند: بعد از بازداشت حضرت امام(ره) که پس از سخنرانی ایشان در ۱۳ خرداد ۴۲ روی داد، در ۱۵ خرداد موج عظیمی از حرکت مردمی در تهران، قم و چند شهر دیگر براه افتاد که پیوند مستحکم مردم با روحانیت و مرجعیت را به رخ حکومت طاغوت کشید.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه پیوند مردم با روحانیت ضامن پیشرفت، اوجگیری و در نهایت پیروزی نهضت بود، فرمودند: هنگامی که مردم وارد میدان میشوند و احساسات و اندیشه آنها پشتوانه یک نهضت قرار میگیرد، آن حرکت، ظرفیت ادامه یافتن و پیروز شدن را بدست میآورد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به نمایان شدن چهره خشن و بیرحم طاغوت در حادثه ۱۵ خرداد سال ۴۲ افزودند: یکی از نکات مهم آن حادثه، سکوت مجامع و نهادهای بینالمللی مدعی حقوق بشر بود که به هیچ وجه اعتراضی از آنها شنیده نشد.
ایشان تاکید کردند: برغم همه این مسایل، امام خمینی(ره) به تنهایی اما به پشتوانه مردم، چهره یک رهبر آسمانی و معنوی، قاطع و مصمم را از خود به همه مردم و تاریخ نشان داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سه باور مهم امام راحل(ره) تاکید کردند: باور به خدا، باور به مردم و باور به خود، هر سه به معنی واقعی کلمه در وجود امام و تصمیم امام و همه حرکتهای ایشان تجلی داشت.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: حضرت امام خمینی(ره) با دل خود با مردم سخن گفت و مردم هم با جان خود به او لبیک گفتند و به وسط میدان آمدند و مردانه ایستادند و این نهضت به تدریج به سمت پیروزی رفت و در نهایت هم بدون کمک هیچ کشوری، به پیروزی رسید.
رهبر انقلاب در تشریح سه باور عمیق و سرنوشت ساز امام یعنی باور به خدا، باور به مردم و باور به خود افزودند: امام با همه وجود به پروردگار اعتماد و به تحقق وعده یاری خدا یقین داشت و به همین علت فقط و فقط برای خدا کار و حرکت و اقدام میکرد.
ایشان افزودند: امام به ملت نیز عمیقا «اعتماد و اعتقاد» داشت و بر این باور بود که ملت مؤمن، باهوش و شجاع ایران اگر رهبران لایقی داشته باشد مثل خورشید در میدانهای مختلف خواهد درخشید.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: در چشم امام، مردم عزیزترین، و دشمنانِ ملت منفورترین بودند و این باور یکی از علل اساسی ایستادگی و مقابله امام با سلطهگرانی بود که با ملت ایران، دشمنی میکردند.
رهبر انقلاب در تشریح سومین ویژگی امام یعنی باور به خود و اعتماد به نفس خاطرنشان کردند: امام «ما می توانیم» را در وجود ملت زنده کرد و تواناییهای ذاتی ملت را در عرصههای مختلف به بروز و ظهور رساند.
معظمله با اشاره به رفتار شجاعانه امام در مقابل رژیم مستبد پهلوی، دوران انقلاب، دفاع مقدس و مقابله با ستمگران جهانی افزودند: شجاعت، قاطعیت و اعتماد به نفسی که در گفتار و رفتار و تصمیمات امام جاری بود، بتدریج به ملت منتقل شد و این ملت را به الگوی استقامت و بصیرت تبدیل کرد.
رهبر انقلاب افزودند: در پرتو همین اعتماد به نفس و شجاعت بود که امام هیچگاه حتی در آخرین روزهای حیات پربرکتشان، دچار ذرهای افسردگی و تردید و وادادگی نشدند؛ بگونهای که بیانیههای سالهای آخر حیات ایشان، از سخنان و مواضعشان در سالهای آغاز نهضت، انقلابیتر و قویتر بود.
ایشان با تشریح نتایج باور ملت ایران به شعار اساسی امام خمینی یعنی «ما می توانیم» افزودند: ملت ایران در پرتو «اعتماد به نفس»، امید و توکل به خدا، یأس و نومیدی دوران ستمشاهی را کنار گذاشت و با افتخارآفرینی در عرصههای مختلف، خود را به نماد سرافرازی و پیشرفت تبدیل کرد.
رهبر انقلاب نجات ایران از وابستگی شرمآور به آمریکا و انگلیس، تبدیل سران فاسد و خائن و شهوتران به حاکمان برآمده از آرای ملت، تبدیل ایران از کشوری عقبمانده به کشوری که شتاب پیشرفت علمی آن یازده برابر متوسط جهانی است و دستیابی ایران به پیشرفتهای تحسینبرانگیز در عرصههای سازندگی، علمی، پزشکی و آموزش عالی را از برکات حرکت عظیمی خواندند که امام راحل عظیمالشأن در پرتو باور به خدا، باور به ملت و باور به خود در میان مردم بوجود آورد.
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه پیشرفتها و دستاوردهای سه دهه اخیر نباید مایه غرور کاذب شود، خاطرنشان فرمودند: ما اگر خودمان را با ایران دوران طاغوت مقایسه کنیم، این افتخارات به چشم خواهد آمد اما اگر خود را با «ایران اسلامی مطلوب» که جامعهای همراه با عزت، رفاه، اخلاق و ایمان و معنویت است، مقایسه کنیم، قطعا راهی طولانی در پیش داریم.
ایشان تاکید کردند: این راه طولانی اما پرافتخار با همان سه باور امام(ره) قابل پیمودن است و ملت ایران با برخورداری از جوانان مومن و با تمسک به این سه باور، این توانایی را دارد که با سرعت و شتاب لازم به قله رفیع ایران اسلامی مطلوب دست یابد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه افق پیش روی ملت ایران پر از امید است، افزودند: ملت، نقشه راه را نیز که همان اصول امام است، در اختیار دارد.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: اصول امام که در سخنرانیهای منتشرشده و مدون ایشان و وصیتنامه ایشان موجود است، همان اصولی است که ملت عقبافتاده و وابسته ایران را به ملتی پیشرو و سرافراز و مستقل تبدیل کرد.
ایشان یک نکته را هم متذکر شدند و فرمودند: کسانی که نام امام را بر زبان میآورند و به نام ایشان تمسک میجویند، باید به اصول و «نقشه راه امام» هم اعتقاد داشته باشند، زیرا حقیقت امام تنها با اصول و مبانی و نقشه راه آن عزیز قابل درک و قابل عمل میشود.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین اصول حضرت امام در زمینههای مختلف اصول ایشان در «سیاست داخلی» را اینگونه بیان کردند: تکیه به رای مردم، تامین اتحاد و یکپارچگی ملت، مردمی بودن و غیراشرافی بودن حکمرانان و زمامداران، دلبسته بودن مسئولان به مصالح ملت و کار و تلاش همگانی برای پیشرفت کشور.
حضرت آیتالله خامنهای در خصوص اصول امام در «سیاست خارجی» فرمودند: ایستادگی در مقابل سیاستهای مداخلهگر و سلطهگر، برادری با ملتهای مسلمان، ارتباط برابر با همه کشورها به جز کشورهایی که تیغ بر روی ملت ایران کشیدهاند، مبارزه با صهیونیسم، مبارزه برای آزادی فلسطین، و کمک به مظلومان و ایستادگی در برابر ظالمان، اصول امام در سیاست خارجی است.
ایشان به اصول امام در عرصه «فرهنگ» نیز اشاره کردند و افزودند: اصول امام در این بخش عبارتند از: نفی فرهنگ اباحهگری غربی، نفی جمود و تحجر، نفی ریاکاری در تمسک به دین، دفاع قاطع از اخلاق و احکام اسلام، و مبارزه با ترویج فحشا و فساد در جامعه.
رهبر انقلاب اسلامی در خصوص اصول امام در عرصه «اقتصاد» نیز فرمودند: تکیه به اقتصاد ملی و خودکفایی، عدالت اقتصادی در تولید و توزیع، دفاع از طبقات محروم، مقابله با فرهنگ سرمایهداری، احترام به مالکیت و سرمایه و کار، هضم نشدن در اقتصاد جهانی و استقلال در اقتصاد ملی، اصول اقتصادی امام است.
حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: توقع همیشگی امام از مسئولان این بود که با اقتدار و مدیریت و با اداره عاقلانه و مدبرانه کشور، این اصول را اجرایی کنند و به پیش ببرند.
ایشان با تاکید بر اینکه این اصول نقشه راه امام بزرگوار است، خاطرنشان کردند: ملت ایران با ایمان راسخ به تواناییها و استعدادهای خود و با همت جوانان و استفاده از نقشه راه امام میتواند راه طی شده در ۳۴ سال گذشته را با قدرت و شتاب بیشتر ادامه دهد و به الگویی حقیقی و کامل برای ملتهای مسلمان تبدیل شود.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به انتخابات حساس یازدهمین دوره ریاست جمهوری پرداختند و نکاتی را در این خصوص یادآور شدند.
حضرت آیتالله خامنهای انتخابات را مظهر هر سه باور امام دانستند و افزودند: انتخابات مظهر خداباوری است زیرا بر اساس تکلیف باید در سرنوشت کشور شرکت کرد.
ایشان خاطرنشان کردند: انتخابات مظهر مردمباوری است زیرا در انتخابات، مردم خودشان مسئولان کشور را انتخاب میکنند.
رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: انتخابات مظهر خودباوری نیز میباشد زیرا هر رایی که در صندوق انداخته میشود، در واقع مشارکت و دخالت در سرنوشت کشور است.
حضرت آیتالله خامنهای مهمترین موضوع در انتخابات را، ایجاد حماسه سیاسی و حضور «پرشور و هیجانِ» مردم در پای صندوقهای رای دانستند و تاکید کردند: هر رایی که مردم به یکی از هشت کاندیدای محترم بدهند، در درجه اول، رای به جمهوری اسلامی و رای اعتماد به ساز و کار انتخابات است.
ایشان خاطرنشان کردند: این رای در درجه دوم، رای به کسی است که هر فردی بر اساس نظر و انتخاب خود، او را برای آینده کشور مفیدتر تشخیص داده است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای تبدیل انتخابات به تهدیدی ضدنظام، گفتند: آنها امیدوارند انتخابات، یا سرد برگزار شود و یا اینکه بعد از انتخابات فتنهای بوجود آید همانگونه که در سال ۸۸ روی داد اما دشمنان در طراحی خود اشتباه میکنند زیرا ملت ایران را نشناخته و روز ۹ دی را فراموش کردهاند.
ایشان تأکید کردند: به توفیق الهی و بر خلاف خواست و طراحی دشمنان انتخابات ۲۴ خرداد، فرصت بزرگ نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دشمنان تصور میکنند اکثریتی خاموش و مخالف نظام در کشور وجود دارد در حالیکه آنها ۲۲ بهمن را از یاد بردهاند که در ۳۴ سال گذشته همواره جمعیت عظیمی در دفاع از نظام اسلامی به خیابانها آمده و شعار «مرگ بر آمریکا» سر داده است.
ایشان با تاکید بر اینکه بدخواهان ملت ایران و اتاقهای فکر آنها، برای سرد کردن فضای انتخابات به تبلیغات دروغین و بیانصافانهای همچون مهندسی شدن انتخابات و مشروع و آزاد نبودن آن روی آوردهاند، خاطرنشان کردند: در کجای دنیا به نامزدهای انتخابات، از چهرههای معروف گرفته تا افراد گمنام، اجازه داده میشود بطور مساوی از رسانه ملی کشور استفاده کنند.
رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: در آمریکا و کشورهای سرمایهداری، اگر نامزدهای انتخابات عضو دو یا سه حزب نباشند و مافیای ثروت و قدرت و شبکه صهیونیستها از آنها حمایت نکنند، به هیچ وجه امکان تبلیغات ندارند.
حضرت آیتالله خامنهای قانون را مرجع و حاکم واقعی روند انتخابات در ایران برشمردند و تأکید کردند: در جمهوری اسلامی تنها چیزی که بر روند وارد شدن در عرصه انتخابات حاکم است، قانون است و طبق قانون عدهای میتوانند بیایند و عدهای نمیتوانند؛ ضمن اینکه کسانی که تشخیص صلاحیت میدهند نیز طبق قانون مشخص هستند.
ایشان افزودند: دشمن بیرونی با چشم بستن بر این واقعیات، تبلیغات دروغین انجام میدهد و متاسفانه برخی «حنجرهها و قلمهای بیتقوا» در داخل همان تبلیغات را تکرار میکنند.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: ملت ایران به توفیق الهی و با حضور خود و عزم راسخ، به همه این ترفندها، پاسخ قاطع و کوبنده خواهد داد.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از بیاناتشان درباره انتخابات خطاب به نامزدهای انتخاباتی، چند توصیه مهم بیان کردند.
ایشان تأکید کردند: نامزدهای محترم از هر چیزی که میخواهند انتقاد کنند، اما متوجه باشند معنای انتقاد بیانصافی، منفیبافی و سیاهنمایی نیست بلکه جوهره انتقاد به معنای عزم و نیت و تلاش برای حل مشکلات و پیمودن راهی پرافتخار است.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: اگر چه رسانههای بیگانه با غیض و غرضورزی سعی میکنند این سخنان من را به برخی نامزدها منتسب کنند اما این حرفها متوجه نامزد یا نامزدهای خاصی نیست بلکه متوجه همه نامزدهاست.
ایشان افزودند: لازمه انتقاد، انکار جهات مثبت نیست بنابراین کسانی که میخواهند اعتماد مردم را به خود جلب کنند، نباید برنامهها و کارهای زیرساختی و برجستهای را که در این دولت و دولتهای چند دوره گذشته انجام شده و موجبات پیشرفت کشور را فراهم کرده، انکار کنند.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به مشکلات اقتصادی از جمله گرانی و تورم افزودند: آرزوی ملت و همه ما این است که منتخب ملت در انتخابات ۲۴ خرداد، حلّال مشکلات اقتصادی باشد اما نامزدها در بیان طرحهای خود برای حل مشکلات اقتصادی، کارهای انجامشده را نفی نکنند.
توصیه انتخاباتی دیگر رهبر انقلاب به هشت نامزد، این بود که وعدههای نشدنی ندهند.
ایشان خطاب به نامزدها افزودند: به گونهای حرف بزنید که اگر خرداد سال آینده نوار حرفهای امروز شما را پخش کردند، شرمنده نشوید و با بهانهگیری گردن این و آن نیندازید.
حضرت آیتالله خامنهای اختیارات رئیسجمهور در قانون اساسی را بسیار وسیع و فوقالعاده دانستند و خاطرنشان کردند: تنها محدودیت رئیسجمهور «قانون» است که البته قانون در واقع محدودکننده نیست بلکه هدایتکننده و نشاندهنده راه صحیح حرکت است.
رهبر انقلاب اسلامی سپس از نامزدها دعوت کردند ضمن ارائه برنامههایشان، چند قول اساسی به مردم بدهند: قول بدهند با «عقل و درایت» و «پشتکار و ثبات قدم» عمل خواهند کرد. قول بدهند از همه ظرفیتهای قانون اساسی برای انجام مسئولیتهای بزرگ ریاست جمهوری استفاده میکنند و قول بدهند ضمن مدیریت اوضاع کشور، به مسئله اقتصاد که به میدان چالش تحمیلی بیگانگان تبدیل شده، توجه کافی خواهند کرد.
ایشان قول نامزدهای انتخاباتی به ملت برای پرهیز از حاشیهسازی و حاشیهپردازی را ضروری برشمردند و افزودند: لازم است به ملت قول بدهید که اگر انتخاب شدید، دست اطرافیان و دوستانتان را باز نخواهید کرد.
رهبر انقلاب قول نامزدها به مردم برای توجه کامل و پاسداری از منافع ملت در مقابل بیگانگان را، از دیگر تعهدات ضروری نامزدها خواندند و افزودند: برخی با تحلیل غلط، میگویند برای کاهش عصبانیت دشمن باید به او امتیاز داد اما این کارِ اشتباه، عملاً به معنای ترجیح منافع بیگانگان بر منافع ملت است.
ایشان خاطرنشان کردند: عصبانیت دشمن ناشی از وجود بالنده جمهوری اسلامی و ناشی از زنده بودن راه و یاد و اهداف امام در اذهان ملت است و تنها راه مقابله با آن تلاش بیوقفه برای حل مشکلات و «استقلال و اقتدار ملی» است.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان بیاناتشان تأکید کردند: ده روز دیگر، روز امتحان بزرگ ملت ایران است که امیدواریم به فضل پروردگار، ملت با ایجاد حماسهای پربرکت و دارای نتایج درخشان، از این آزمون بزرگ الهی نیز سربلند و سرافراز بیرون آید.
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام سیدحسن خمینی تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی(ره) در سخنانی واقعه ۱۵ خرداد سال ۴۲ را سرآغاز نهضت امام دانست و گفت: در شروع نهضت شرایط به گونهای بود که هیچ کس اساساً تصور نمیکرد انقلابی با رویکردها و جهتگیریهای دینی به دست امام شکل بگیرد و پیروز شود.
وی اتکا و باور حقیقی امام به خدا را اساس حرکت انقلابی حضرت امام توصیف کرد و افزود: امام خمینی(ره) نهضت را در شرایطی آغاز کرد که اعتقاد به دین در شرق و غرب عالم در ضعیفترین حالت خود قرار داشت.
حجتالاسلام سیدحسن خمینی همچنین با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: امیدواریم آحاد جامعه بتوانند این شرایط حساس مسئولیت خود را به خوبی بشناسند و به آن عمل کنند.

در کتاب رکوردهای گینس سال 2012 میلادی نام امامخمینی(ره) 2 بار به عنوان رهبری ثبت شده است.
این کتاب نام امام را در بخش پرجمعیتترین و با شکوهترین استقبالها و نیز گستردهترین مراسم تشییع مردمی در طول تاریخ ثبت کرده است.
در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که در جوار حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزاری میشود علاوه بر اقشار مختلف مرم، روسای قوای سهگانه، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای بیت امام راحل و مقامات لشکری و کشوری و برخی سفرای خارجی حضور دارند.
در مراسم امسال سالگرد ارتحال امام(ره) امسال همچنین کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نیز حضور دارند.
در این مراسم سیدحسن خمینی سخنرانی کوتاهی کرد و هم اکنون مقام معظم رهبری در حال سخنرانی هستند.
محمدرضا سعید ابادی افزود: در پنج سال اخیر حضور پژوهشگران جوان کشورمان در رقابتهای علمی یونسکو چشمگیر بوده است و جوانان محقق و پژوهشگر ایرانی در مدت یادشده موفق شدند ۱۲ جایزه علمی از یونسکو دریافت کنند.
ذخیره گاه های زیست کره مناطقی هستند که از طریق برنامه انسان و کره مسکون یونسکو ثبت می شوند و در آنها تلاش می شود تا راهکارهای ابتکاری برای حل مسائل حفاظت، اکولوژی و توسعه پایدار بکار گرفته شود.
تا به امروز ۶۲۱ ذخیره گاه زیست کره در ۱۱۷ کشور جهان به ثبت رسیده اند.
سازمان یونسکو در راستای تشویق پژوهشگران جوان برای کار در زمینه های اکوسیستم (زیست بوم)، منابع طبیعی و تنوع زیستی از سال ۱۳۶۸، هر ساله برنامه انسان و کره مسکون جوایزی را تا سقف پنج هزار دلار اعطاء کرده است.
همزمان با خانم کاظمی مجرد پژوهشگران جوانی از اسپانیا - ساحل عاج - مکزیک - هند و افریقای جنوبی موفق به دریافت جایزه یونسکو در زمینه های اکوسیستم (زیست بوم)، منابع طبیعی و تنوع زیستی شدند.
اسامی برندگان "جایزه دانشمندان جوان برنامه انسان و کره مسکون" و جایزه میشل باتیس به وسیله شورای بین المللی هماهنگی برنامه انسان و کره مسکون (MAB) اخیرا در مقر یونسکو اعلام شد.
این کارمند ارتشی درباره انگیزه خود از این اقدام خداپسندانه به خبرنگار مشرق گفت: من فقط به وظیفه شرعی و انسانی خودم عمل کردم و به نظرم هر کس دیگری هم جای من بود همین کار را انجام می داد.

وی اضافه کرد: بعد از پیداکردن کیف و بررسی آن یک لحظه خودم را به جای صاحب آن گذاشتم و پس از آن بود که بدون کمترین درنگ تلاش برای یافتن ایشان را آغاز کردم. خدارا شاکرم که توانستم این کیف را به صاحب آن برگردانم و از این آزمون سربلند بیرون بیایم و این لطف خدا را مدیون دعای مادرم می دانم.
.: Weblog Themes By Pichak :.